Bell Schedules » Teacher Conference Times

Teacher Conference Times

Teacher Conference Times
Description / Period Start Time End Time Length
Pre-K 11:50 AM 1:05 PM 75 min
KG 9:15 AM 10:05 AM 50 min
1st Grade 10:10 AM 11:00 AM 50 min
2nd Grade 8:20 AM 9:10 AM 50 min
3rd Grade 12:00 PM 12:50 PM 50 min
4th Grade 12:55 PM 1:45 PM 50 min
5th Grade 1:50 PM 2:40 PM 50 min